Programul de Voluntariat

Alătură-te unei echipe excepționale și cunoaște oameni care au aceleași valori cu tine. Voluntarii FITS beneficiază de o multitudine de avantaje: training gratuit și formarea de deprinderi utile, mândria de a fi parte activă a comunității, experiență profesională și de viață.

Vei purta cu mândrie tricoul de voluntar, vei primi ecuson nominal și vei obține un certificat de voluntariat, ce poate ridica punctajul la concursurile organizate pentru ocuparea unui loc de muncă (voluntariatul este considerat experiență profesională, conform Legii 78 din 2014). Un astfel de certificat este chiar o șansă în plus dacă îți dorești să fii student al unei facultăți din străinătate.

Implicarea ta în organizarea celui mai important festival de arte ale spectacolului din România se va face printr-un program de educaţie non-formală, ce reuneşte anual o comunitate numeroasă de voluntari locali, naționali şi din străinătate! Suntem mândri că la Sibiu a fost creată cea mai mare şi importantă platformă de promovare a educaţiei non-formale prin intermediul artelor spectacolului.

Programul de Voluntariat FITS a luat naștere în cadrul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Devino voluntar aici.