Regulament

Prezentul Regulament reprezintă un acord între Organizator și Participant. În cadrul procesului de achiziționare a biletelor, aveți obligația de a accepta Regulamentul TNRS. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul fără notificarea prealabilă a Participantului. Modificările vor fi postate pe www.tnrs.ro, la secțiunea Regulament. Prin achiziționarea unui bilet, cumpărătorul este de acord cu regulamentul evenimentului și cu respectarea termenilor și condițiilor.


Bilete, tipuri de bilete și achiziția de bilete

Bilete

Biletul unic (la preț întreg și/sau redus).

Garantăm exclusiv valabilitatea biletelor achiziționate prin partenerii TNRS .

Revânzarea biletelor și a invitațiilor cu scopul de a obține profit este strict interzisă. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul în locațiile Teatrului persoanelor implicate în astfel de activități și de a confisca biletele și/sau invitațiile revândute, aflate în posesia acestora. Publicarea pe rețelele sociale și pe alte site-uri a codului de bare unic de pe bilete este strict interzisă.

Prin validarea biletului (indiferent de tipul acestuia), Participantul beneficiază de acces pentru o persoană. După scanarea biletului, Participantul are obligația de a păstra biletul pe toată durata spectacolului.

Biletele pierdute sau furate nu se eliberează din nou.

Oferim bilete la preț special exclusiv elevilor, studenților și pensionarilor, cu condiția prezentării unui act de identitate.

Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, putem oferi o reducere, în limita locurilor disponibile.

Achiziționarea biletelor

Pentru evenimentele pe bază de bilet, biletele sunt disponibile pe www.sibfest.ro și în toate magazinele partenere ale agențiilor de bilete menționate mai sus. Magazinele partenere sunt disponibile pe site-ul agenției de bilete (https://www.entertix.ro).

Promotorul are dreptul și obligația de a solicita deținătorului biletelor să respecte toate măsurile de siguranță impune prin lege.

De asemenea, în vederea asigurării sănătății și a siguranței tuturor participanților la eveniment, atât a publicului, cât și a personalului, promotorul are dreptul de a impune măsurile legale în vigoare drept condiții pentru accesul publicului la eveniment.

Din motive de claritate, prin achiziționarea biletului, cumpărătorul biletului se angajează să respecte prezentele condiții, se obligă să respecte măsurile impuse prin lege, precum și regulile de acces la eveniment comunicate și impuse de promotor la momentul achiziționării, înaintea și în timpul evenimentului și/sau la locul de desfășurare a evenimentului.

În cazul în care cumpărătorul biletului nu este de acord cu respectarea măsurilor descrise mai sus la momentul evenimentului, promotorul are dreptul și obligația de a-i refuza accesul la eveniment, în acest caz nerambursând prețul biletului achiziționat.

Înainte de a participa la eveniment, participanții au obligația de a citi regulile privind accesul, publicate pe site-ul oficial al promotorului, pe site-ul oficial al furnizorului de bilete și pe platformele sociale ale acestora, iar la locul de desfășurare a evenimentului, de a respecta marcajele din zona de acces și de pe podea, precum și distanța și orice alte măsuri sanitare de precauție comunicate la locație, prin intermediul neexclusiv al afișelor, al semnelor și al anunțurilor.

Returnarea contravalorii biletelor

Biletul este nerambursabil, cu excepția cazului în care evenimentul este anulat de către Organizator. Mutarea evenimentului în altă locație din aceeași zonă geografică nu reprezintă temei pentru rambursarea biletelor. În cazul în care evenimentul este reprogramat, contravaloarea biletului nu se rambursează. Solicitările de rambursare se depun în termen de 30 de zile de la data anulării evenimentului la punctul de vânzare de unde s-a achiziționat biletul.

Rambursarea biletelor se efectuează numai dacă biletele sunt intacte, iar rambursarea se referă strict la contravaloarea biletului. Comisionul asociat vânzării biletelor, costurile de imprimare și de distribuție ori de alt fel (cazare, transport, curierat etc.) nu se returnează în niciun caz.

Rambursarea biletelor în contextul pandemiei de SARS-COV-2 se face în conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 70/ 14.05.2020 (http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/225600)

Participarea la evenimente

Intrare, acces – informații generale

Intrarea în spațiile de joc se face exclusiv prin zona dedicată accesului general. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui participant, în orice moment, în cazul în care acesta se află în stare de ebrietate, prezintă comportament violent sau se află sub influența unor substanțe interzise.

În cazul evenimentelor pe bază de bilet, accesul copiilor mai mari de 4 ani se face în baza unui bilet redus valid.

Se interzice accesul cu animale de companie.

Este interzisă intrarea participanților cu mâncare sau băuturi alcoolice.

Persoanele cu dizabilități fizice sau psihice, pentru care spațiile aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale și audio reprezintă un risc, își asumă întreaga responsabilitate pentru daunele suferite în timpul evenimentului. Spectacolul poate conține efecte luminoase puternice care pot afecta copiii sau persoanele care suferă de epilepsie, participanții fiind pe deplin răspunzători pentru participarea la spectacolele prezentate pe scenă.

Persoanele cu dizabilități care doresc să participe la eveniment vor trimite un e-mail la ticketing@sibfest.ro. Pentru detalii, consultați Termenii și condițiile.

Cod de conduită

În timpul spectacolelor, se vor realiza fotografii și înregistrări video. Prin accesarea spațiilor teatrului, vizitatorii își exprimă acordul ca Organizatorul să utilizeze și să difuzeze respectivele imagini în orice acțiune de promovare a instituției. Participații iau la cunoștință că este posibil să apară în astfel de materiale, fără a avea dreptul de a ridica drepturi sau pretenții cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a utiliza aceste materiale și de a le publica pe diferite canale (de exemplu, YouTube, Facebook, Instagram, site-ul teatrului, orice canale media) și de a le utiliza în campanii de promovare fără recompensarea în vreun fel a Participanților.

Participanții iau la cunoștință faptul că, în spațiile de joc, sunt interzise activitățile comerciale sau de promovare fără acordul scris al Organizatorului.

Participanții nu au voie să reproducă vizualuri ale evenimentului, să folosească imaginea, respectiv numele artiștilor implicați (sau orice alte denumiri, logo-uri ori brand-uri asociate evenimentului) ori bilete/invitații la eveniment în scopuri promoționale sau comerciale fără acordul organizatorului.

Este strict interzis fumatul în sălile de teatru sau în orice alte spații interioare ale festivalului. Aceeași regulă se aplică și țigărilor electronice sau dispozitivelor de vaping.

Nu se permite accesul în zona de spectacol după ora începerii acestuia. Neprezentarea la spectacol conform orelor specificate pe bilet duce la pierderea contravalorii biletului.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre