Avioane de hârtie

Text: Elise Wilk
Regia: Eugen Gyemant
Scenografie: Sabina și Bianca Veșteman
Video design: Costin Chesnoiu
Coregrafie: Adriana Bârză-Cârstea
Light design: Dorin Părău
Manager proiect: Luminița Bîrsan
Asistent proiect: Corina Predescu
Distribuție: Andrei Gîlcescu, Alexandra Spătărelu, Alexandra Gavrilov, Simona Negrilă, Mihai Rădulea, Alexandra Mihalache, Mădălina Ivașcu, Alis Nină

Efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice. Spectacolul nu este recomandat celor care suferă de epilepsie.
„Avioane de hârtie”, de Elise Wilk, este o scurtă și dureroasă incursiune în universul secret al adolescenței. O junglă populată de avioane în flăcări, girafe fosforescente, violență, iubire și singurătate. Fiecare personaj are un corespondent în realitate. Un băiat de 16 ani hărțuit de colegi până la limita suportabilității încearcă să se refugieze în propria imaginație și în prietenia cu fata de care este îndrăgostit, pentru a amâna cât mai mult un sfârșit brutal. Spectacolul aduce în discuție problemele cu care se confruntă tinerii de astăzi, urmărindu-le destinele, fricile, speranțele, visele.

UN PROIECT AL DEPARTAMENTULUI DE ARTĂ TEATRALĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU, REALIZAT CU STUDENȚII ANULUI III, ACTORIE, SUSȚINUT DE TEATRUL NAȚIONAL „RADU STANCA” SIBIU.
7 iulie 2018, București, „Festivalul Școlilor de Teatru de la București”
29 septembrie 2018, Chișinău, Republica Moldova, „Reuniunea Teatrelor Naționale Chișinău”
2 octombrie 2018, București, „EXCELSIOR TEEN-FEST”
16 octombrie 2018, Sf. Gheorghe, „Festivalul D-butan-T Sfântu Gheorghe”
Durata estimativă:1h 30min
Data premierei:26-09-2017
Secțiaromână
Limita de vârstă:Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani

SUGESTII SIMILARE