Iubirea la oameni

Text: Dmitri Bogoslavski
Regia: Bogdan Sărătean
Scenografia: Alexandra Constantin
Traducerea: Raluca Rădulescu
Muzica: Claudiu Fălămaş
Lumini: Dorin Părău, Mihai Părău
Manager proiect: Luminița Bîrsan
Asistent proiect : Raluca Mitea
Distribuție: Ioan Paraschiv, Ioana Cosma, Serenela Mureşan, Alin Turcu, Codruţa Vasiu, Dumitru Stegărescu, Bogdan Tălmaciu , Ștefania Marola, Cătălin Pătru, Gabriela Pîrlițeanu, Gabriela Pîrlițeanu
Când situația scapă de sub control, reacțiile sunt întotdeauna pe măsură.
Cum se manifestă dragostea, iubirea? Când apare? Când știm că nu mai iubim? Cât de departe suntem dispuși să mergem pentru acest sentiment? Iubirea ni se înfățișează din varii perspective: iubire de mamă, iubire prin sacrificiu, iubire prin putere și puterea de a continua. Într-un spațiu intim se creează o atmosferă ușor incomodă ce pornește de la agresiune fizică și ajunge la disperare, într-un drum presărat și cu nuanțe comice.

Dimensiunile vieții umane se află sub patronajul iubirii. Doi tineri se îndrăgostesc. Un bărbat se căsătorește cu femeia pe care o iubește și pe care o acceptă. Un cuplu aparent fericit caută să se destrame. O dispariție. O crimă. O conștiință încărcată.
Lirismul durerii se exprimă prin dimensiunea sacră a iubirii, punctată de erori și de orori.
Dincolo de urât și de frumos, de bine și de rău, de sine și de alții, se află iubirea. Superb profilată în spectacol, ea este explorată, întinsă, răsucită și lucrată în tot atâtea feluri pe câți oameni o simt.
30 aprilie – 8 mai 2017, Chișinău, Republica Moldova, „Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru CALASS Fest Chișinău”
9–13 iulie 2017, București, „Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru”
Durata estimativă:1h 45min
Data premierei:17-02-2017
Secțiaromână
Limita de vârstă:Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani

SUGESTII SIMILARE