Jocuri, vorbe, greieri…

Regia: Silviu Purcărete
Scenografia: Dragoş Buhagiar
Muzică originală: Vasile Şirli
Coregrafia: Adriana Bârză-Cârstea
Regizor tehnic: Ovidiu Coca
Asistentă regie și sufleur: Sanda Anastasof
Manager proiect: Claudia Maior
Responsabil marketing: Denisa Bar
Păpuși: Sandu Marian, Ionuț Brancu
Distribuție: Constantin Chiriac, Adrian Neacşu, Ali Deac, Cătălin Neghină, Cendana Trifan, Codruţa Vasiu, Cristian Stanca, Cristina Ragos, Cristina Stoleriu, Diana Văcaru-Lazăr, Eduard Pătrașcu, Emőke Boldizsár, Fabiola Petri, Ioana Blaga Frunzescu, Ioana Cosma, Liviu Vlad, Pali Vecsei, Viorel Rață
Spectacolul „Jocuri, vorbe, greieri...” este o mărturisire că toți avem nevoie să visăm, să ne jucăm, să căutăm acel loc de la capătul curcubeului, unde nu mai contează anii sau ierarhiile sociale, ci doar bucuria de a ne întâlni cu marea poezie a lumii.

Sub bagheta maestrului Silviu Purcărete și susținută de principalul său interpret, Constantin Chiriac, alături de actorii TNRS, Poezia este la ea acasă, tot așa cum frumusețea, simplitatea și emoția intră într-un dialog firesc cu publicul de toate vârstele.

„Constantin Chiriac este custodele unui tezaur de poezie absolut uriaș, atât calitativ cât și cantitativ. Am fost mereu fermecat de această calitate a dânsului și de aici provine ideea de a împărtăși și publicului pe scenă ceva din farmecul acesta al lui mai puțin cunoscut. În general, despre domnul Chiriac sunt cunoscute energia, puterea, strălucirea viguroasă, dinamismul, și mai puțin latura misterioasă, de sensibilitate și fragilitate, pe care am considerat că merită să o celebrăm, în conjuncție cu talentul și entuziasmul colegilor actori pe care îi are alături de el” - Silviu Purcărete.

Durata estimativă:1h 20min
Data premierei:11-09-2022
Secțiaromână

SUGESTII SIMILARE