Mal/Praxis

Text: Bogdan Georgescu
Regia: Bogdan Georgescu
Manager proiect: Claudia Maior
Grafică: Dan Perjovschi
Mulțumiri speciale: Luiza Vasiliu
Distribuție: Codruţa Vasiu, Cristina Ragos, Gabriela Pîrlițeanu, Cristina Blaga-Tomuș, Arina Ioana Trif, Ioana Cosma, Ștefan Tunsoiu
Sauvage – salon-coafor-masaj dintr-un oraș de provincie, România 2017. Șapte perspective, șapte scene, șapte performeri. Fiecare performer preia toate cele șapte roluri/perspective. Discuțiile alunecă de la cum arată chiloții care nu lasă urmă prin rochie, la ce înseamnă o relație deschisă sau mărimea ideală pentru penis, în timp ce, în altă parte, are loc un eveniment care le va modifica viața pentru totdeauna. O comunitate aflată sub presiunea fricii, cauzată de raporturi de putere, corupție și presupuse forțe supranaturale, devine incapabilă de acțiune. Malpraxis-ul este colectiv și consecințele sunt, evident, catastrofale.
MAL/PRAXIS este proiect de Artă Activă dezvoltat împreună cu studenți masteranzi și profesori de arta actorului din cadrul Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu în co-producție cu Teatrul Național Radu Stanca Sibiu.
MAL/PRAXIS este ultima parte a trilogiei

Câtdedepartesuntemdepeșteriledincareamieșit?, după ANTISOCIAL și #minor.
7-9 august 2017, Alexandria, Ideo Ideis
7–9 octombrie 2017, Iași, „Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași.”
Durata Estimativa : 1h
Data Premierei : 18-03-2017
Secția : română
Limita de vârstă : Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani

SUGESTII SIMILARE