Rocky Horror Show

Text: Richard O’Brian
Regia: Cosmin Chivu
Asistent regie: Daiana Mădăras
Scenografia: Alin Gavrilă
Coregrafia: Adriana Bârză-Cârstea
Traducerea: Peca Ștefan
Coordonare muzicala : Constantin Iridon, Melinda Samson
Proiectii video: Claudiu Mihăilescu
Distribuție: Ali Deac, Iustinian Turcu, Veronica Arizancu, Oana Marin, Robert Fekete, Radu Carp, Denisa Caian, Gabriela Pîrlițeanu, Raj-Alexandru Udrea, Ștefan Tunsoiu, Vladimir Petre, Mihai Rădulea
Janet și Brad – un cuplu de tineri proaspăt logodiți – merg în vizită la profesorul lor, Dr. Everett Scott. E o noapte ploioasă, cei doi s-au rătăcit, iar mașina a rămas în pană. În căutarea unui telefon, ajung la un castel unde lucrurile devin din ce în ce mai stranii. Cei doi pătrund în lumea doctorului Frank N. Further, un extraterestru venit de pe Planeta Transexuală din Galaxia Transilvania. Într-un univers al plăcerilor, doctorul Frank își seduce noii vizitatori. Tânărul cuplu este invitat să vadă noua creație a nebunului doctor: bărbatul ideal, omul perfect, sub numele de Rocky Horror.

Spectacolul excelează prin energia tinerilor, prin vitalitatea pe care o împart cu publicul, bucurându-se de scenă, de lumini, de culoare, de moment. Unicitatea și frumusețea acestui musical sunt doar două din motivele pentru care este un spectacol de neratat, ce contribuie la bunăstarea fiecărui spectator în parte. Muzica rock’n’roll live și dansurile dinamizează atât tinerii actori cât și publicul. Mesajul spectacolului se concretizează într-un comentariu acid și o reflecție profundă a relațiilor interumane.

Acest musical este o aventură cu costume scandaloase și glume picante – o invitație la petrecere în Galaxia Transilvania, unde totul este permis.
5–7 octombrie 2017, Iași, Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași
24–28 octombrie 2017, București, Festivalul Național de Teatru
Durata estimativă:1h 15min
Data premierei:31-03-2017
Secțiaromână
Limita de vârstă:Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani

SUGESTII SIMILARE