Sărbători fericite

Text: Neil LaBute
Regia: Cristian Juncu
Scenografia: Mihai Păcurar
Traducerea: Irina Velcescu
Distribuție: Ofelia Popii, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Adrian Matioc

Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.
Trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul ei, conceptul de fidelitate.

Personajele prezintă caractere puternice, cu principii asumate, dar și cu probleme ce îi urmăresc: Jimmy - un homosexual controlat de sora lui, nesigur pe relația și pe dragostea iubitului său. Un bărbat ce își asumă starea civilă - este logodit – și cade într-un joc al seducției cu Cleo, femme fatale ce îl debusolează până la vinovăție. O căsnicie ce ascunde secrete. Veți face cunoștință cu personaje surprinzătoare, dar, în același timp, recognoscibile, cu ale căror probleme te poți imagina confruntându-te, în ale căror situații fără ieșire te poți închipui prins.

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă caldă, plăcută și prietenoasă. Crăciunul aduce și un alt fel de promoții. Relațiile dintre oameni nu țin cont de vreme și sărbătorile nu sunt întotdeauna „fericite”.
Durata estimativă:1h 45min
Data premierei:31-03-2017
Secțiaromână
Limita de vârstă:Spectacol nerecomandat celor sub 14 ani

SUGESTII SIMILARE