Surprize pe Scena Digitală în decembrie. Bilete și abonamente cadou la fiecare achiziție

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă un nou dar publicului de Sărbători. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorii vor primi un bilet gratuit la spectacolul „Țesătorul de vise. Poveste de Crăciun 2”. Pentru fiecare abonament lunar, trimestrial sau anual achiziționat cumpărătorii vor primi un abonament gratuit.

„În acest fel, iubitorii de teatru se vor bucura de Miracolul Teatrului pe Scena Digitală și vor putea, în egală măsură, să dăruiască cuiva drag biletul sau abonamentul primit în dar. Este modul nostru de a mulțumi publicului pentru căldura cu care a fost alături de noi în acest an și să îi spunem încă o dată că este rațiunea noastră de a fi” – Constantin Chiriac, directorul general al TNRS și președintele FITS.
În abonamentele pentru Scena Digitală, spectatorii pot urmări peste 60 de spectacole de teatru, dans, muzică, circ, unele dintre cele mai apreciate producții ale Naționalului sibian, precum și spectacole sold-out FITS.
 
Bilete și abonamente pe Scena Digitală

 Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. 

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ulwww.scena-digitala.ro.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

 

15-Dec-2023
TNRS