Daruri de Crăciun pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă publicului daruri deosebite în luna decembrie. „Dorian Gray”, un spectacol al reputatului Burgtheater și „Harmonica Rhapsody”, al companiei Judy’s Harmonica Ensemble, unele dintre cele mai căutate spectacole în timpul ediției din acest an a FITS sunt premierele lunii în decembrie.

Toți iubitorii de teatru care vor achiziționa un bilet pe Scena Digitală vor primi în dar și un bilet pentru a putea viziona spectacolul „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun”, cea mai iubită producție de Crăciun a TNRS, care de ani de zile are numeroase reprezentații în decembrie, toate sold-out.

„Dorian Gray” de Oscar Wilde, în regia lui Bastian Kraft este o revizitare atipică a celebrului roman semnat de Oscar Wilde într-un performance multimedia dinamic și obsedant.

Fanii muzicuței vor avea șansa să se bucure de o experiență magică adusă de Judy's Harmonica Ensemble, un grup muzical ce pune pasiune și dăruire în fiecare spectacol.

Spectacolul „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun 2” este o poveste a cărei acțiune se petrece în seara de Ajun. Subiectul e simplu, curat, plin de emoție, de duioșie, de întâlniri surprinzătoare și finaluri fericite.

 

Bilete și abonamente pe Scena Digitală

 

Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. 

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ulwww.scena-digitala.ro.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

14-Dec-2023
TNRS