The HOPE project 2021

Text: Bogdan Sărătean
Regia: Bogdan Sărătean
Asistent proiect: Denisa Bar
Coordonator proiect: Luminița Bîrsan
Distribuție: Cristian Stanca, Codruţa Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Cătălin Neghină, Eduard Pătrașcu, Vlad Robaș, Cristina Stoleriu
O scenă de teatru goală. Niciun decor. Nicio regie. Doar zece actori în căutarea unei idei pentru un spectacol. Cine dă startul? Care să fie miza viitoarei producții? Cum poți transforma propria biografie într-un material scenic? The HOPE Project ne propune o plonjare în laboratorul de creație al actorului care, în munca sa cu sine însuși, își poate transforma propria poveste într-un adevărat spectacol.

„Iată că, în anul 2021, opt actori vin pe scenă și ne vorbesc despre speranță, despre resorturile ei și formele ei în aceste vremuri stranii. Trecerea către personaje, către dramaturgia universală se face uneori fin, alteori smucit. Un exercițiu oarecum pirandellian de chestionare a eu-lui. La un moment dat, joaca devine serioasă, iar spațiul scenic e năpădit de absența prezentă a celor care nu mai sunt. Dar între timp râdem ca la teatru, vorbim de personaje din desene animate, luăm în derâdere clișee teatrale, căzând uneori chiar noi în capcana lor. Nu aș deconspira mai mult, e un spectacol care se trăiește pur și simplu, care pentru mine a fost și un exercițiu dramaturgic de mult așteptat. The Hope Project 2021” – Bogdan Sărătean, regizor.
Durata estimativă:1h 15min
Data premierei:02-10-2021
Secțiaromână
Limita de vârstă:

SUGESTII SIMILARE